SNesoid.Snes apk indir


SNesoid Android için ünlü Super Nintendo emülatörü.

Ve 'Romancing SeGa' Mana Gizli '(ve muhtemelen diğerleri!) Içinde karışıklık-up * Sabit metin
Bluetooth (Android 2.x gerektirir) veya Wi-Fi üzerinden * Net-oyun!
- Çok hızlı
- Neredeyse tüm oyun (Mario RPG, StarFox) çalıştırın
- Özelleştirilebilir ekrandaki tuş takımı
- Save devletler
- Hileleri
- Süper kapsamı
- Hızlı ileri
- Ters Ekran
- Birden fazla anahtar profilleri


Android kodlayıcı, yongzh yapılıyor iş için gerçekten övgüye ve gerçekten çünkü Gensoid olan Genesis, için emülatörü ile birlikte Nesoid olan NES,, için emülatör getirilmesi yetenekli olarak kabul edilebilir ve Bu cihazların her iki kullanıcı memnuniyetini sağlayabiliyoruz, ve aynı zamanda, insanlar oyun oynama şansı için izin nasılsa sarfınazar size, oynamak için kullanılan oyunlar için bir şekilde.
Eğer SNESoid amacı ne düşünüyorsanız, o zaman sadece geri dönüp daha önceki cihazların amacı hatırlamak gerekir, ancak, fark 16 olan Super NES, Nintendo ve konsol çoğaltır olduğunu - biraz. Bu konsol ile oynanan en ünlü klasik oyunların bazı oyunlar Süper Mario, Süper Metroid ve Mana, hem de Street Fighter II ve oyun F-Zero Gizli içerir.
SNESoid + SNES Android Emulator


SNESoid Üzerine Bir İnceleme
Zaten daha önce bahsedilen olan uygulamalar ile aşina iseniz kesinlikle sizin yararınıza olacaktır. Bu cihaz, yapısı bakımından hem de sahip olduğu kararlı arkadaşları olarak da benzer olduğunu ve, aynı zamanda, ekran boyutu içindir, ses ve emülasyon ve kontroller için seçeneklerin D-pad kontrol ekran bulunan.
Daha önce de belirttiğimiz diğer cihazlara benzer, uygulama sadece Android cihazın kullanımı ile oynanır olabilir, ve bir QWERTY klavye olmalıdır. Bu işlemleri gerçekleştirmek için kullanılacak düğmeler sadece bir klavye kullanımı ile yapılabilir beri akılda tutulmalıdır.
Motorola, CLIQ en yeni gadget olanlar için, o zaman geliştirici yongzh tarafından üretilen tüm diğer cihazlar ile birlikte, emülatör aracılığıyla yapılmaktadır eylemleri kontrol etmek için telefonun D-pad yararlanabilirler. Ama G1 kendi olanlar, zaten zaten nedeniyle olağanüstü klavyenin donatılmış olarak düşünülebilir.
 Hem de Nesoid olarak Gensoid ile ilgili durum, denemek için gerekli ve ROM dosyaları ile birlikte gelmiyor çünkü oyun app kullanımı ile izlenen oynanan olurdu dikkate alındığında. Ancak hala belirsiz olarak kabul edilir, bu tür dosyaları sahibi hakkında tartışır bir yasa var. Özetle, bu kullanıcı ilgili ROM dosyasını yararlanmak için izin verilir, daha sonra sorgulanıyor özellikle oyunun kendi fiziksel bir kopyasını gibi uzun söylüyor.
Bununla birlikte, Nesoid yanı sıra Gensoid göre daha güçlü olduğu kabul edilir bir donanım Aping açısından SNesoid ile ilgili bir sorun yoktur.
Bu nedenle, SNesoid kullanımı ile yapılan benzetim kalitesini diğer başarıları veya yongzh tarafından yapılan gelişmeler olarak üstün olarak kabul edilemez. Eğer şeffaflık ve olağanüstü ses efektleri ile birlikte geleceğini SNES için başlıklar, oynamak istiyorum ama o zaman ne tanık olacak bir tek şekilde olan rakamlar görülen kare hızlarını içerir varsaymalısınız.
Sonuç olarak, içinde SNesoid emülasyon kalitesi o kadar yongzh diğer çabalar başarılı değildir. Yerde tam ses ve şeffaflık efektleri ile - - onlar aslında çalınacak amaçlanmıştır olarak SNES başlıkları oynamak istiyorsanız o zaman tek rakamlar kare hızları görmek için bekliyoruz.

İndirme Linki







Benzer Haberler

Oyun 8912231772608479244

Yorum Gönder

Yeni temamızı beğendiniz mi?

İzleyiciler

Blog Arşivi

iletişim için

Ad

E-posta *

Mesaj *

item