GBCoid GameboyColor apk indir



indirme linki





Android kullanıcıları bu Nintendo'nun taşınabilir efsane oynama deneyimi çoğaltır Sega Genesis, Nintendo SNES ve hatta mütevazı 8-bit Master System, yetenekli kodlayıcı Yongzh şimdi GBCoid ile yaptığı öykünme portföy güncelledi, gibi eski makineleri zevk olanağı verilir sonra Game Boy - yanı sıra pembe yanaklı yavrular, Gameboy Color.

1989 yılında yayımlanan, orijinal Gameboy hala Nintendo DS ve Sony PSP gibi konsollar için güçlü bugün sayesinde oluyor taşınabilir bir devrim yol açtı. Mütevazı bir monokrom ekran sahip ve dört adet AA pil kapalı çalışan, pek bu gün teknoloji gibi geliyor ancak bu sarı-renklendirilmiş görüntüleri belirli bir Retro cazibesi var.

Tabii ki, gerçek oyun yaş değil. , Super Mario Land, The Legend of Zelda gibi başlıklar: - yanı sıra sayısız diğerleri - Link'in Uyanış ve delicesine popüler Tetris bu grafik her şeyi ve bu oyunları değil kanıtlamak onlar 90'larda geri olduğu gibi oynanabilir bugün sadece kalır.

Eğer gri dört tonları biraz daha göz alıcı bir şey sizin oyun tercih ederseniz o zaman her zaman GBCoid en Gameboy Color destek yararlanabilirler. Görsel bir benzer kalitede olmakla birlikte renk ilavesi her şeyi güncel biraz daha görünüyor yapar, ancak bazı siyah ve beyaz başlıkları cazibesini kayıp olduğunu iddia ediyorum.

Yongzh diğer Android emülatörlerine GBCoid gibi son birkaç ay içinde iyileştirmeler geniş yararlanmıştır. Klavye-az Nexus One lansmanı arayüz seçenekleri daha kapsamlı bir düzenleme dahil etmek için geliştirici zorlamıştır ve nereye sanal D-pad ve düğmeler ikamet istediğiniz ekranda seçmek artık mümkün.

Diğer yanı sıra sadece net birçok ROM-arama sitelerinden biri yönünde tarayıcınızın işaret uygulaması kendi içinde bir bağlantıyı kullanarak ROM çevrimiçi aramak için yeteneğidir. Yazılım taklit çok kavramı zaten ait olmayan çok hukuki açıdan gri bir alan olduğu için her zaman olduğu gibi, kapıda ahlaki vicdanı bırakmak gerekir.

GBCoid bir başarısız en büyük kendi kontrolü tamamen dışında bir şeydir. Game Boy ve standart çözünürlükte bir minik 160 x 144 ve tahmin edebileceğiniz gibi bir Android telefon ekranında bu boyutta oynanan oyunlar küçük bakmak - Bir Motorola Droid için ne özellikle ise, kendi kuyruklu 3.7-inç 854 ile x 480 ekran.

Bu ekran doldurur ama bu bozan biraz piksel, hem de telefonunuzun işlemci üzerinde ilave yük koyarak istenmeyen yan etkisi olduğunu böylece resim ölçeklendirilebilir. Güçlü bir işlemci ile cihaz üzerinde uygulama çalıştırıyorsanız Ancak, ikinci sorun biraz hafifletilebilir.

Bir kez daha Genç her seçici oyun hemen yüklemeniz gerekir programlama gerçekten önemli parçası yarattı.


Benzer Haberler

Oyun 5192024832788916342

Yorum Gönder

Yeni temamızı beğendiniz mi?

İzleyiciler

Blog Arşivi

iletişim için

Ad

E-posta *

Mesaj *

item