Galaxy Note 3 Özellikleri ile İlgili Son Bilgiler Video İnceleme

Galaxy
Note 3  özellikleri henüz net olarak sızmadı. Ancak internet üzerinde söylentiler yayılmaya başlandı. Şu an yayınlanan özellikler eğer doğru çıkarca artık en yük performansa sahip telefonun Note 3 olacağı tahmin edilmektedir. Galaxy Note 3 öncelik ile gelen haber göre işlemcisi ve ram ile gerekli üstünlüğünü kanıtlayacak. 2 çekirdek yerine 4 çekirdek grafik işlemcisi ve ram olarak da 3 GB olarak piyasaya sürülmesi beklenen telefonun özelleri bunun ile bitmeyeceğe benzemektedir. Ancak ekran boyutu hakkında henüz bir sızıntı bulunmamaktadır. Kullanıcılar bu sefer 6 inç bir büyüklük beklemekteler.
Galaxy Note 3 çıkış tarihi ise belli olmamaktadır. Ancak tanıtım tarihi Ağustos ile Eylül arası olacak gibi görülmektedir. Bu denli yüksek özellikte bir telefonun fiyatı ise şu an için tahmin bile edilememektedir.
Note 3'ün ekran boyutu hakkındaki çekişme ise devam ediyor. SamMobile, cihazın 5.99 inç'lik Full HD çözünürlüklü bir ekrana sahip olacak. Kaynaklara göre cebin tasarımı, Samsung Galaxy Mega'ya benzeyecek ancak daha ince bir çerçeve taşıyacak.
Samsung Galaxy Note 3 için özellikler sızmaya başladı. Ne kadar fiyata ne zaman çıkacak diye beklenen telefonun özellikleri ise takipçileri oldukça şaşırtı.
İşte Galaxy hayranları tarafından hazırlanan bir video:

Benzer Haberler

yorumlar 8706750798134003357

Yorum Gönder

Yeni temamızı beğendiniz mi?

İzleyiciler

Blog Arşivi

iletişim için

Ad

E-posta *

Mesaj *

item