Need For Speed'in Yeni Oyunu Rivals Geliyor

EA, efsane oyun serisi olan 'Need For Speed'in son oyunu 'Need For Speed: Rivals'in çıkacağı tarihi açıkladı.


Electronic Arts, yeni motoru ve yeni nesil oynanış özellikleri ile yeni bir geliştirme ekibi tarafından geliştirilmekte olan aksiyon/yarış oyunu Need for Speed Rivals’ı duyurdu. Need for Speed Rivals, Need for Speed serisine yeni bir yaklaşım getirmek üzere uzman Criterion Games ekibinin de yardımlarıyla EA’in en yeni stüdyosu olan Ghost Games tarafından geliştiriliyor.
'Needforspeed_aston_martinFrostbite 3' oyun motorunu kullanan Need for Speed Rivals açık yol ortamlarında polisler ve yarışçılar arasındaki bitmek bilmeyen sokak rekabetinin heyecanını ve adrenalinini ekranlara taşıyacak. Need for Speed Rivals 19 Kasım 2013’te Microsoft Xbox 360, PlayStation3 ve PC için piyasada olacak, yıl sonuna doğru ise Microsoft oyun ve eğlence sistemi Xbox One ve PlayStation 4 için satışa sunulacak.
Need for Speed Rivals’te oyuncular polis veya yarışçı olarak oynayabilecek, her iki tarafa özgü yüksek riskli mücadelelere katılacak, ödüller kazanacak ve yaptıklarının sonuçlarına katlanacaklar. Yarışçı olarak amacınız direksiyon başındayken büyük riskler almak ve polisten en heyecan dolu kaçışlarınızı tüm dünyanın görmesi için videoya çekerek şöhret sahibi olmak. Oyuncular daha fazla sayıda polisten kaçmayı başardıkça daha fazla Hız Puanı toplayacaklar, yeni arabalar ve eşyalar açabilecekler.
Oyuncular yarıştan yarışa geçerek ödülün artmasına neden olarak polisler için daha da değerli hale gelebilecekler, ama yakalandıkları taktirde tümünü kaybedecekler. Oyuncular polis rolündeyken yarışçıların peşinde bir takım olarak çalışacaklar, yakaladıkları her bir yarışçıyla hem tanınacak, hem de Polis Kuvvetleri içinde yükselebilecekler. Rütbe atladığınızda yeni polis arabaları açabilecek, daha güçlü takip ekipmanları kazanabileceksiniz.
Ghost Games ayrıca Ferrari’nin Need for Speed serisine uzun süredir beklenen dönüşünü de müjdeledi. Oyuncular yedi yıldan beri ilk kez aralarında F12berlinetta’nın da bulunduğu dünyanın en lüks ve en çok arzulanan otomobillerinden bazılarının direksiyonuna geçme şansı bulacaklar.

Benzer Haberler

Teknoloji haberleri 3983242267328228587

Yorum Gönder

Yeni temamızı beğendiniz mi?

İzleyiciler

Blog Arşivi

iletişim için

Ad

E-posta *

Mesaj *

item