HTC One mi Galaxy S4 mü Xperia Z mi?


HTC
One mı Galaxy S4 mü yoksa Xperia Z mi sorusu yeni telefon alacaklar için merak edilen soru olmaktadır. Yapılan kısa araştırma ile sizlere olabildiğince iyi bilgi vermeye çalışacağız. Öncelikle Xperia Z modeli yakın zamanda satışa sunuldu. Diğer iki modelimiz ise henüz Türkiye de satışa sunulmaktadır. Ancak her telefonun fiyatı da yaklaşık 2 bin tl civarı olmaktadır. Yani fiyat olarak bir fark bulunmamaktadır. HTC One özellikler olarak öncelik ön planda. Ayrıca alüminyum olması S4 ü geçmektedir. Ayrıca S4'ün S3'e göre göze farklı gelmemesi değerini düşürmüştür. Yaklaşık olarak aynı tasarım olması HTC'i hala ön planda tutmaktadır. Ancak bunların yanı sıra Sony Xperia Z gerek tasarımsal olarak gerek dayanıklılık olarak ön plandadır. Öncelikle suya karşı garantili bir telefon olmaktadır. Ayrıca farklı sunumları ile de en şık telefon olmaktadır. Bu neden ile hem özellik hem de tasarım farklılığı nedeni ile Xperia Z en iyiler arasında yer almaktadır.
FARKLI BİR SEÇENEK ARAYANLARA SONY XPERİA Z
Sony Xperia Z özellikleriyle farklılık arayanların gözdesi olabilecek bir telefon. 5 inç'lik ekran boyutu, Android JellyBean, 2 GB Ram, 13 MP kamera, çizilmeye karşı dayanaklı Dragontrail Glass ekran ve 4 çekirdekli Qualcomm APQ8064 Snapdragon Krait Quad-core işlemcisiye sahip.
SU GEÇİRMEZ
Sony Xpreia Z'nin en gözde özelliği su geçirmez olması. Xperia Z'nin aldığı su geçirmezlik sertifikası 1 metre derinlikte 30 dakika suya karşı dayanıklı. Ayrıca toza ve ekran camı kırılmaya karşı yüksek dirence sahip. Xperia Z, son teknoloji ürünlerine yüksek paralar veren ve devamlı düşmesi kırılması gibi aksiliklerden korkanlar için yüksek performans ve dayanaklılığı bir arada sunuyor.

Benzer Haberler

xperia z 5118465841551728280

Yorum Gönder

Yeni temamızı beğendiniz mi?

İzleyiciler

Blog Arşivi

iletişim için

Ad

E-posta *

Mesaj *

item