HTC One S için Android 4.2 güncellemesi ve HTC Sense 5 İçin jelly Bean Güncellemesi geliyor

HTC One S İçin Android 4.2 ve HTC Sense 5 Güncellemesi Gelebilir


HTC One S
HTC One S sahiplerinin uzun zamandır bekledikleri bir şey varsa muhtemelen onlardan biri de Android işletim sistemine dair sürüm güncellemesidir. Özellikle de HTC Sense 5 arayüzünü cihazlarında görmek isteyen söz konusu ürünün sahiplerinin bir yandan da Android 4.2 Jelly Bean güncellemesine kavuşmak istediklerini biliyoruz. Bu konuyla ilgili son gelişmeler, HTC One S üzerinde bu güncellemelerin gelebileceği yönünde.
HTC One’ın tanıtıldığı zamanlarda HTC tarafından yapılan bir açıklamayla yeni HTC Sense 5 arayüzünün o zamandan evvel yayınlanmış bazı ürünlerde de olacağını öğrenmiştik. HTC One X, HTC One X+, HTC Butterfly ve HTC One S, adı geçen güncellemelere sahip olacağı açıklanan ürünlerdi. Fakat aradan geçen zamanda diğer üç cihaza yönelik çeşitli güncellemeler gelmiş olmasına rağmen HTC One S için belirtilen güncellemeler gelmedi.
Son bilgiler HTC One S kullanıcılarına doğrudan büyük bir umut veremese de Android 4.2 ve HTC Sense 5 güncellemelerinin birkaç ay içinde gelebileceğini gösteriyor. Bu yönde herhangi resmi açıklama olmasa da HTC’ye yakınlıklarıyla bilinen bazı yabancı mecralarda konuyla ilgili ipuçları yer alıyor.

Benzer Haberler

Teknoloji 6991955369115369970

Yorum Gönder

Yeni temamızı beğendiniz mi?

İzleyiciler

Blog Arşivi

iletişim için

Ad

E-posta *

Mesaj *

item