Google Glass Kullanım Videosu Yayınlandı




Google, büyük bir merakla beklenen giyilebilir bilgisayarı Glass'ın hazırlıklarına son sürat devam ederken, ilk gözlükler geçtiğimiz günlerde şanslı kullanıcılara dağıtılmaya başlanmıştı.
İlk ürünlerini kullanıcılara ulaşmasının ardından, kullanıcılar Google Glass deneyimlerini videolar ile paylaşmaya başlarken, Google da Glass'ın nasıl kullanılacağını anlatmak için kısa bir video yayınladı. Bu video sayesinde Glass'ın arayüzü ve kullanımı konusunda ufak dahi olsa fikir sahibi olabiliyoruz. İsterseniz sözü daha fazla uzatyamayalım ve sizleri bu video ile baş başa bırakalım.
Video'dan da görüldüğü gibi gözlüğün sağ tarafında yer alan Touchpad sayesinde kullanılan Glass'ın kullanımı için az sayıda, kolay temel hareketler yer alıyor ve görünen o ki arayüz de son derece sade. Ancak cihazın solaklar için olan bir versiyonu olacak mı, yoksa Touchpad standart olarak sağda mı yer alacak ve gözlük kullanan kişiler için Glass nasıl olacak henüz kesin olarak bilinmiyor.
Şimdilik sadece Google'ın Explorers adını verdiği geçtiğimiz yıl Google'ın I/O konferasına katılıp, cihazı 1500 Dolar karşılığında sipariş veren kişilerin kullanabildiği Google Glass'ın 2013 sonu ya da 2014 yılında 1500 Dolar'ın altında fiyatla satışa sunulması bekleniyor.


Benzer Haberler

video 3954078456493592492

Yorum Gönder

Yeni temamızı beğendiniz mi?

İzleyiciler

Blog Arşivi

iletişim için

Ad

E-posta *

Mesaj *

item