Samsung Galaxy S 4 Mini Ortaya Çıktı. S3 Mini'den Sonra S4 Mini Çıkıyor


Samsung’un Galaxy S III modelinde yaptığı gibi, Galaxy S IV modeli için de yapması beklenen Mini serisi sonunda ortaya çıktı.

Galaxy S IV Mini Ortaya Çıktı
Akıllı telefon üreticileri arasında zirvenin sahibi olmayı başaran Samsung, geçtiğimiz yıl tanıttığı Galaxy S III modeli ile bir anda beğeni kazandı. Kısa sürede yüksek satış rakamlarına ulaşan, hatta Galaxy S III ile yılın en çok satan akıllı telefonu unvanına sahip olanSamsung, bu çok beğenilen serinin bir de Mini modeli ile karşımıza çıkmıştı. Normal boyutlardaki Galaxy S III kadar, Galaxy S III Mini de büyük ilgi gördü. Aynı tasarıma sahip, ancak daha küçük boyutlarda olan Galaxy S III Mini, birçok kişinin tercihi haline gelen cihazlarda biri olmayı başardı.

Geçtiğimiz ay satışa sunulan Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S IV de kısa sürede ilgi gören, hatta henüz satışa sunulmadan ön sipariş rekoru kıran bir cihaz oldu. 2 bin TL'ye yakın ücreti ile dikkatleri çeken Galaxy S IV, üstün özellikleri ile de herkesi kendisine hayran bıraktı. Dokunarak paylaşım gerçekleştirme, dokunmadan ileti okuma, göz takibi gibi birçok farklı özellikle karşımıza çıkan Galaxy S IV, teknoloji takipçilerinden de tam not aldı. Samsung'un bu yeni akıllı telefonun da Mini modelinin çıkması bekleniyordu. PunkPanda adlı Weibo kullanıcısının paylaştığı görseller, Samsung'un yeni amiral gemisinin de Mini modelini hazırladığına dair ihtimalleri arttırdı.

Ortaya çıkan söz konusu görsellerde Galaxy S IV Mini'nin de normal model ile aynı tasarıma sahip olduğunu, ancak boyutunun farklı olduğunu görebiliyoruz. Cihazın Mini modeli olduğu anlaşılması açısında yanına bir sigara koyularak da çekilen görseller mevcut. Tasarımı Galaxy S IV ile aynı olan Mini modelin, 1.6 GHz hızında çalışan çift çekirdekli işlemciye sahip olduğu biliniyor.4.3 inç ekranı ile dikkat çeken Galaxy S IV Mini, 8 MP kameraya sahip.
 

Benzer Haberler

Teknoloji 8175681966663299168

Yorum Gönder

Yeni temamızı beğendiniz mi?

İzleyiciler

Blog Arşivi

iletişim için

Ad

E-posta *

Mesaj *

item