Samsung Galaxy S4 özellikleri, Çıkış tarihi ve Fiyatı


Samsung Galaxy S4 özellikleri oku, Galaxy S4 fiyatı ve Samsung s4 yorumları

Samsung Galaxy S4 özellikleri fiyatı ne olacak, Galaxy S4 ilk önce sadece ABD'de iken artık tüm dünyaya dağıtımı başladı. Galaxy S4 yüksek işlemci özelliği ile ilgi çekmektedir.




Samsung Galaxy S4 İnceleme
Samsung Galaxy S4 fiyatı 1999 TL gibi bir rakama satışa sunuldu
Yeni telefon modeli olacak olanSamsung Galaxy IV akıllıcep telefonu, piyasasında özellikle son yıllarda yaptığı hamlesi ile birlikte rakiplerini bir hayli geride bırakmayı başardı hatta Galaxy serisinin tümdünya üzerinde 100 milyonu aşan satış sayısına ulaşması üzerine başarısını arttıran Samsung 2013 yılının girmesi ile birlikte henüz rakiplerinin çıkardığı yeni modellere cevap verilebilecek yeni bir akıllıtelefon tanıtımı yapmamış olsa bile 15 Mart 201 tarihinde Galaxy S4 modelinin ilk resmi tanıtımı yapıldı.
Biraz geç kalınmış olsa gibi görünse de Samsung yeni modeli olan Galaxy S4'ün tanıtımın önümüzdeki haftalar içerisinde oldukça görkemli bir tanıtımla yayması bekleniyor. Samsunggalaxy s4 fiyatıiçin herhangi bir miktar belirtilmedi fakat akıllı telefon kullanıcılarının tahmin ettiği fiyat ise 2000-2750 tl arasında olacağı düşünülmektedir. 1080p çözünürlükte ve 440 ppi ekranı (inç başına 440 nokta) 4 çekirdekli 2 Ghz frekans/saat hızında olan işlemcisi ve güçlü bir grafik işlemcisi ile birlikte dokunmatik teknolojilerini göz hareketleri ile birlikte birleştiren yeniliklere  imza atması beklenen Samsung Galaxy S4 modeli uzun bir süredir Galaxy serisininhayranlarını heyecanlandıran soysam medya söylentileri ile birlikte biraz daha kullanıcılarıheyecanlandırıyor.
Galaxy S4 ilk önce sadece ABD'de iken artık tüm dünyaya dağıtımı başladı. Galaxy S4 yüksek işlemci özelliği ile ilgi çekmektedir. Büyük gelişme Galaxy S4'ün ülkelere göre 2 ayrı işlemciyle gelecek olması.
Galaxy S4 fiyatı konusunda şu anda tam bir bilgi olmamasına rağmen cihazın 2 sürümünden hangisinin Türkiye'ye gönderileceği belli olmuştur. ABD sürümü 1.9 GHz Snapdragon 600 işlemciyken Avrupa sürümü yani Türkiye'ye gönderilecek olan sürüm 1.6 GHz Exynos 5 Octa'dır.
Samsung Galaxy S4 ile en kısa zamanda Türkiye'de de satışta olacak. Cihazın kendi ürettiği Exynos 5 Octa işlemcisinin kullanıldığı cihaz grafik işlemcisinin çakışması sonucu, performans yetersiz olacağı düşünülüyor. Her şeye rağmen uzun zamandır yeni sürümü merakla beklenenSamsung Galaxy S4 ülkede büyük ilgi göreceği bekleniyor.
Bütün Teknoloji meraklıları tarafından Samsung Galaxy S4 merak ile bekleniyor ve acaba Samsung Galaxy S4 beklentileri karşılayacak mı.
Samsung'un şüphesiz büyük çıkış yaptığı Galaxy S serisinin son modeli Galaxy S3 Türkiyede ve Dünyada oldukça fazla ilgi gördü. S serisinin devamını bekleyen kullanıcalar merakla yeni modelin çıkış tarihini ve özelliklerini sosyal medyave internetten takip ediyor. Samsung Galaxy S4 modelinin internette çıkan fısıltılara göre 2013 Ocak ayında piyasada yerini alması bekleniyor. Ayrıca CES fuarında tanıtımının yapılması beklenen Galaxy S4 modeli ile ilgili söylentiler birçok internet sitesinde yer almaya başladı bile. Bakalım söylentiler ne derece doğru.
Samsung galaxy s4 fiyatı ne kadar olacak?
Samsung galaxy s4 hakkında fiyatı ne kadar olacağına dair resmi bir açıklama yok. Fakat az çok samsung galaxy s4 fiyatının ne kadar olacağı tahmin ediliyor. Samsung galaxy s4 fiyatı 2000-2750 tl arasında olacağı düşünülmektedir.

Benzer Haberler

video inceleme 8890723472341775172

Yorum Gönder

Yeni temamızı beğendiniz mi?

İzleyiciler

Blog Arşivi

iletişim için

Ad

E-posta *

Mesaj *

item