Oyun - Zombie Gunship™ [Para Hilesi] v1.9.3 (APK)





Zombie Gunship - screenshot

Zombie Gunship - screenshot
Zombie Gunship - screenshot

Zombie Gunship - screenshot
Zombie Gunship - screenshot
APK LİNKİ
[Normal] Zombie Gunship™(v1.9.3)

Zombie Gunship™ tek FPS türü oyun olup, zor makineli tabancalar ile donatılmış durumda olan AC-130 tipi tek uçaktan haritadaki zombileri gece görüşü kamerası özelliğini faydalanarak yok etmeye çalıştığımız neşeli ve arcade-aksiyon türü tek oyun.
Düşmanlar
Karşımızda tek çeşit düşman meydana gelmesine nazaran bu düşmalarında 2 türü yer alıyor . Şunlar normal zombiler ve kocaman zombiler. Normal zombiler insanlara saldırır ve onları öldürmeye çalışır. Kocaman zombiler ise tespit edecek tek sayıda zombi öldürdükten ardından belirir . Normal zombiler daha az hasar verir ve tek vuruşta öldürülebilir. Kocaman zombileri öldürmek amaçlı ise daha fazlasını yapmalısınız.
Haritalar
Oyunda şu an da 3 adet oynanabilir harita yer alıyor . Hepsinde kişilerin saklanması amaçlı bir adet emniyetli sığnak var. Bu haritalardan Bunker Charlie tepeler içerir basit tek harita, Bakersfield arazi üzerinden tek kaç dakikada tek trenin geçtiği tek harita ve Pleasant Acres hanelerin meydana geldiği bölgeye giden sokak halinde tek harita.

Benzer Haberler

Hile 7440864017372692213

Yorum Gönder

Yeni temamızı beğendiniz mi?

İzleyiciler

Blog Arşivi

iletişim için

Ad

E-posta *

Mesaj *

item