DEER HUNTER 2014 v1.1.1/v1.1.0 [Para Hilesi] (APK)

Rasdesim yazısı ekle


DEER HUNTER 2014 - screenshot


DEER HUNTER 2014 - screenshot

DEER HUNTER 2014 - screenshot
APK LİNKİ




Zamanında bilgisayarlar amaçlı indirilmeye sürülen fenomen av oyunu Deer Hunter, Glu Mobile 
firması aracılığıyla taşınabilir platformlara uyarlanarak oyun severlerle buluştu.
Tüm zamanların en tek sürü satan av oyunlarının en başında iştirak eden Deer Hunter 2014, alıcı 3 boyutlu grafiklerinden hiçbir birşey kaybetmeden Android cihazlar üstünde tekrardan dünya buluyor.
Tüfeğinizi elinize alarak natürel ortamlarda avlanacağınız oyunda hindiler, geyikler, koyunlar, ayılar ve tek sürü daha dahası avlayabileceğiniz hayvanlar içinde yer ediniyor . Değişim Gösteren mevsimler ve değişebilir gökyüzü şartları tek bir sürü kez olarak av esnasında sizleri zorlayacak meydana iştirak eden etkenler içinde yer ediniyor . Siz sakinliğinizi koruyarak ve temkinli davranarak avınızı başarıyla tamamlamalısınız.
Deer Hunter'da ilerleyerek görevlerinizi oldukça başarılı tek biçimde mahaline getirdikçe yepyeni silahlara ve becerilere sahip olabilirsiniz. Bununla Birlikte kullandığınız silahları dilediğiniz benzeri özelleştirebilirsiniz. Taşınabilir cihazlarınız üstünde çeşitli tek tecrübe hayatını sürdürmek ve üç boyutlu tek avcılık oyunu oynamak isterseniz, önce denemeniz lazım iştirak eden oyun Deer Hunter 2014 olmalı

Benzer Haberler

Oyun 7277473223293317273

Yorum Gönder

Yeni temamızı beğendiniz mi?

İzleyiciler

Blog Arşivi

iletişim için

Ad

E-posta *

Mesaj *

item