Rescue me The Lost World v1.02 Apk



Rescue me the lost word  sevimli ve heycanlı bir oyun bize sunduğu heycan maceralarla ejderhalar zorluklarla dolu bölümler mağaralar ve daha bir çok karşı duşman karşımıza cıkıyor. Bunlari yenip hedefimize ulaşmalıyız bunu da altın toplayarak ve kendimizi geliştirerek yapabiliriz size macera ve heycanin doruklarini yaşatacak bu oyun tamamen androidlobi.blogspot.com da ücretsiz indirebilirsiniz

SEÇMELER
- Rahat, yenilikçi eylem - sürükle ve bırak kontrolleri ile çalışan bir oyun!
- Güzel, ayrıntılı, sevimli karikatürize grafik!
- Çeşitli tuzaklar - gizlenmiş mızrak sallanan günlükleri ve kamikaze Dinos için!
- Topladığımız paralar - ve serin powerups satın! Zamanı yavaşlatmak ya da yenilmez ol!
- Başarı paylaş - Rescue Me - The Lost World Facebook entegre edilmiştir! Arkadaşlarınıza meydan ve onlarla başarılarınızı paylaşın!
CASUAL KONTROLLERİ
Kontroller öğrenmek çok kolaydır - sadece hava onu kaldırmak için parmağınızla kahraman kapmak ve engelleri önlemek için etrafında onu salıncak. Eğer hayatınızı kolaylaştıracak bazı güzel sürprizler bulabilirsiniz powerup menü, getirmek için ikinci bir parmağınızla ekrana dokunun.
İNANILMAZ BİR DÜNYA
Eğer buharda ormanlarda üzerinden uçan veya ejderha sırtına ileri yarış olsun, güzel - ve tehlikeli - Kayıp Dünya size hayran olmaktan asla! Yel değirmenleri, mızrak, pterozorların ve çılgın labirentine - - çeşitli tuzaklar ve zorluklar keşfetmek saat sürer!
ÇOK VE unlockables ÇOK
Para toplamak ve birçok yeni deriler ve yükseltmeleri kilidini dükkanda onları harcamak! Zor bir hayatta kalma olarak oynamak istiyorum? Komik bir zombi? Gizemli bir ninja? Misafirimiz olun!

Benzer Haberler

Oyun 6836872852259897881

Yorum Gönder

Yeni temamızı beğendiniz mi?

İzleyiciler

Blog Arşivi

iletişim için

Ad

E-posta *

Mesaj *

item