Jetpack Joyride Apk 1.6 Sınırsız Para APK Hilesi



Metal slugu bilmeyen yoktur herhalde çocukluğumuzun oyunu ateri salonlarinda az oynamadik jetonlarin sonunu kurutana kadar ne oynardık şimdi size ona benzeyen grafik bakımından daha çok gelişmiş bir oyun paylaşiyorum  oyunumuzun adi jetpack  karaktermizin  birbirinden farklı gücleri ve silahlari var ve biz onunla heycanli maceralarla dolu bir yolculuga cıkıyoruz roketler silahlar karşımıza cıkan robot adamlari yenmeye calısıyoruz buyrun size oyunumuzun liki



O bilim evildoers pençesinden deneysel jetpacks benimsemek için gizli bir laboratuvara tatili olarak Barry katılın. Havalandıktan sonra, sadece yükselmek için ekrana dokunun ve daha yüksek ve daha yüksek puanlar doğru uçuyor gibi aşağıya mermi, kabarcıklar, gökkuşağı ve lazerler yağmur, inmeye bırakın!
Meşru Araştırma kötü bilim dağılım efsanevi Machine Gun Jetpack ile başlayacağız, ama her oyun boyunca size para kazanmak ve Stash yeni dişli satın almak için para ve eksiksiz misyonları toplamak olacak! En sevdiğiniz jetpack, şık bir kıyafet almak ve öğeler üzerinde stok sonra oraya geri dön!
Bir dokunmatik kontrolleri ile tüm oynanabilir - Lil 'Stomper, Kar Bird ve Çılgın Freaking Teleporter, mevcut araç alıcılar sadece bir seçim kullanılarak hız ve güç bir destek alın.
Hayatta kalmak, funky olsun ve Jetpack Joyride kendinizi kaybedersiniz. Görmek ve yapılacak çok şey var, tüm dünyada zaman ve yeterli jetpacks daha! Her zaman olduğu gibi, Barry Steakfries sağlayacaktır!

Biz desteklemeyen cihazlar şunlardır:
HTC Wildfire S
Huawei m865
Samsung Galaxy Mini
LG Optimus One
HTC myTouch 3G Slide
HTC Explorer
ZTE X500
Samsung yenileyin
LG Ally
Samsung Dart
Samsung Galaxy Y Duos

------------------------
Versiyon: 1.6
Boyutu: 45 MB
Gerekli android: 2.3 ve

Benzer Haberler

Oyun 1148761618127839630

Yorum Gönder

Yeni temamızı beğendiniz mi?

İzleyiciler

Blog Arşivi

iletişim için

Ad

E-posta *

Mesaj *

item