Street Figther Ⅳ APK






bu oyunu çok uzun bir süredir ariyordum ki sonun da buldum diğer apkler de data inmiyordu hep bir hata veriyor du ki bu apk datayi sorunsuz bir şekilde çekiyor  gelelim oyunumuza oyun gerçekten çok güzel beyler hani bilgisayardaki yada ps3  gibi grafik tabanli oyunlarla yarıaşcak derecede güzel gafikleri var ama biraz basit olmui street figter IV yani SP  bastıgınzda ve ok yönleri ile power  super power gibi güclerinizi kolay kullanıyorsunuz ama olsun yine de çok zevkli bir oyun normalde 6 lira ama android lobi de ücretsiz street figther IV deneyimi sizleri bekliyor buyrun 


STreet FIGHTER Ⅳ Android ilk gerçek dövüş oyunu sunar. Bu uzlaşmaz savaşçı serisinin özellikleridir tüm visseral heyecan, harika grafikler ve parlak oyun bulunmaktadır. Uzun süreli Street Fighter hayranları eylem içine atlamak ve kontrolleri ile bir anlık anlayabilirim. Daha rahat oyuncular için Street Fighter Ⅳ özellikleri pek çok ayarı ve dünya savaşçı yolunda sizi dersler.

Özellikler:
11 farklı ortamlarda 14 Street Fighter karakter olarak-savaşın.
Benzersiz saldırılar, Özel Moves, Focus saldırılar, Süper Kombinasyonları ve Ultra Kombinasyonları dahil olmak üzere-Tam hareket setleri.
-Sağlam "Dojo" çizme kamp derinlemesine dersler beş Street Fighter ustaları içine acemi dönüştürür.
Oyun tarzınızı için kontrolleri özelleştirin.
   Her yerde ekranda istediğiniz ve şeffaflık düzeyini ayarlamak düğmeleri taşıyın.
, "SP" düğmesine bir dokunuşla süper hareket-ortaya çıkarın
   elle düğmesine açılan girmek istiyorsanız ya da "Seçenekler" menüsünden onu geçiş.
Zorluk-dört aşaması.





Benzer Haberler

Oyun 8696553467598837986

Yorum Gönder

  1. Açıkçası dövüş oyunlarından zevk alamıyorum ama bu efsane oyun için geçerli değil.Kombinasyoları uyguladığınızda güzel bir oyun sizleri bekliyor.

    YanıtlaSil

Yeni temamızı beğendiniz mi?

İzleyiciler

Blog Arşivi

iletişim için

Ad

E-posta *

Mesaj *

item