Top Eleven 2.10.apk indir




Top Eleven 2.10 apk Gözden Geçirme: zafer için futbol takımı Kurşun ! Top Eleven diğer oyuncular milyonlarca kalıcı bir oyuncu - vs - oyuncu ortamda rekabet ederken , kendi ekip oluşturmak ve yönetmek içinde en popüler online spor oyunu !
Üzerinde 35 dilde ** mevcuttur ! **
OYUNCU YORUMLAR :
" Vay be, bu iyi bir futbol menajerlik oyunu diyoruz "
" Top Eleven bağımlısı "
" Bilim adamlarıinsan DNA'sındaki yeni bir gen keşfettiler : Top Eleven adı verilen ve futbol ve oyun için güçlü bir tutku açığa edilir "
Top Eleven oluşturmak ve diğer oyuncular ile rekabet için takım eğitmek bir futbol menajerlik oyunu . 1. sıra için diğer oyuncular ile her ay Kupası , Lig ve Şampiyonlar Ligi mevsim yarışın. Bu konularda her yönüyle ekibinizin hazırlayın : , oyuncularınızın tren için stadyum geliştirmek , strateji seçin. Büyük maç başladığında , sadece anında strateji spectating veya değiştirmek tarafından takımına destek.
İngiltere, Fransa , Almanya , İtalya , İsrail ve 80'den fazla diğer ülkelerde en iyi 10 spor oyunları arasında yer ! Top Eleven her gün oynayan milyonlarca , dünyanın en popüler online futbol yöneticisidir !
** ÖZELLİKLERİ **
FREE- TO -PLAY
Hiçbir günlük enerji ya da başka bir sınır - sonsuza kadar bedava oyun . Her yerde , her zaman kalıcı bir oyuncu odaklı dünyada katılın !
SİZİN EKİBİ TREN VE TAKTİK DEVELOP
Ekibiniz Tren ve becerilerini geliştirmek , daha sonra her maç için mükemmel bir strateji geliştirmek için kullanabilirsiniz . Sadece bir maçtan önce , rakibinizin oluşumu karşı , ancak sırasında !
SİZİN STADYUM VE TESİSLERİ YAPI VE UPGRADE
Ekibinizin itibar layık bir stadyum inşa . Sizin katılımı artırmak ve sağlık paketleri ve genç oyuncular ile takım tedarik edecek tesisleri inşa .
TÜM MAÇLAR CANLI İZLE
Tüm karşılaşmalar canlı bulunmaktadır. Planlanan maç sona erdiğinde , izlemek ve takımına destek , arkadaşlarınız size destek ve oyuncu değişikliği ve oluşumu değişiklik yapmak var - tüm gerçek zamanlı .
OYUNCULAR AL VE SAT
Ihalelerine katılmak ve rakiplerinizi daha fazla para sürmek . Iyi oyuncuları , ya da üst ulaşmak yardımcı olacak cinsini satın alın !
FULL ÖZELLEŞTİRME
Kulüp isim ve kendi amblem ve formaları tasarımı. Ama bitmiyor : Ayrıca da her oyuncunun isim, numara ve milliyet özelleştirebilirsiniz . Ekibinizin üzerinde tam denetime sahip !
GERÇEK DÜNYA KULÜPLER RESMİ KALEMLER ALIM
Hiç Real Madrid renkleri altında bir takım lider hayal ettiniz mi? Top Eleven olarak, Real Madrid , Liverpool, Milan , Arsenal , Porto , Boca Juniors ve daha fazlası gibi önde gelen futbol kulüplerinin formaları ve amblemleri kullanabilirsiniz!
ARKADAŞLAR İLE OYNA
Dostluk maçları için arkadaşlarınıza meydan , ya da kendi sırasında onlara destek !
ÇAPRAZ PLATFORMU OYUN
Masaüstü ve mobil hem de aynı ekip ile oynayın . Bir maç katılmanız gereken planladınız ? Sorun değil , sadece telefon üzerinden oyuna bağlanmak ve masaüstü bilgisayarınızda aynı deneyimi yaşayabileceğiniz .
HEDİYE GÖNDER VE AL
, Sağlık Paketleri ve Beceri Puan arkadaşlarınızı destekleyin sonra onları bazı geri karşılığında göndermek var !
VE DAHA FAZLASI !
Biz her zaman düzenli özelliği güncellemeler ve yamalar ile Top Eleven üzerine genişletiyoruz .
Oyun ile ilgili sorunlar var ya da bir öneri vermek istiyorum ? Müşteri hizmetlerimize 11 dilde destek sunar .




Benzer Haberler

Oyun 8642701252869244689

Yorum Gönder

  1. oyunu yönetme çok zor , bunun için eklentı flan varmı .s

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. malesf yok oynamıyorum zaten bu tarz oyunlari belki vardir da ama bilgim yok

      Sil

Yeni temamızı beğendiniz mi?

İzleyiciler

iletişim için

Ad

E-posta *

Mesaj *

item