Samsung Galaxy S5 Nasıl Olacak?



Samsung'tan sızan haberlere göre; Galaxy Sbeş'te optik manzara sabitleme ile 16 MP kamera kullanabileceği söyleniyor. Bunun yakınında ETNews'in ortalığa attığı yepyeni tetkik raporunda ise; Samsung'un amiral gemisi Galaxy Sbeş'te kasa tamamiyle farklı metal gövde ile çıkacağına dahi veriler edinilmiş vaziyette , elbette Samsung aracılığıyla resmi bir detaylı bilgi şuan amaçlı ilan edilmedi.

Ayrıca raporda bulunan öte bir gelişim ise; Avrupa'da üretilen metal gövdenin analiz amaçlı Vietnam'a gönderildiği iştirak eden bilgi aralarında . Ancak metal gövdenin şu biçimde bir eksisi olabilir; şebeke yani anten sorunları doğabilir. İşte bu sebeple Samsung tamamiyle bu konuya odaklanmış vaziyette . Metal kasa dendiğinde ise aklımıza iştirak eden modeller; HTC One ve Iphone beş , bu cihazlarda yer almayanlar ise ; genişletilebilir depolama birimi, çıkarılabilir pil. Inşallah Samsung'ta metal kasaya geçince bu biçimde bir yol izlemez.

Tabiki her birimiz bunu daha bir önce ortalığa atılan haberler ile duyduk ancak bu demek değildir ki hiçbir zaman plastik malzeme görmeyeceğiz. Her zaman oldugu buna benzer Galaxy Sbeş'i piyasada görmek amaçlı uzunca bir zaman var ve bu tip haberler ile fazlaca karşılaşacağız buna benzer . En iyisi bekleyip görmek, fakat bu tip haberler kullanıcıları her an heyecanlandıracaktır.

En azından Samsung'un yepyeni bir kasa ve malzeme üzeri çalıştığını biliyoruz.

Benzer Haberler

Teknoloji 5981374978101841722

Yorum Gönder

  1. Bence Samsung S serısını bırakmalı,
    ozellık olarak en fazla kamerasını yukseltip piyasaya surecekdır, yoksa git gide
    tablet boyutunu alıcakdır, ve telefon telefonlukdan çıkıcakdır.

    YanıtlaSil

Yeni temamızı beğendiniz mi?

İzleyiciler

iletişim için

Ad

E-posta *

Mesaj *

item