Lenovo'a Cep Telefonunu Tanıttı

Lenovo, Berlin'deki tüketici elektroniği fuarı IFA'da, Vibe X zeki telefonunu duyurdu .

Sadece bir kurşunkalem inceliğinde ve bütün rakiplerinden ek olarak hafif olmayı başaran cihaz, inanılmaz zeki uygulamaları ve ekran deneyimiyle fuarın en birçok alaka çeken zeki telefonları aralarında bulunuyor .

Gümüş gövdeyle çevrelenen ve özel polikarbonat malzemeden tasarlanan Lenovo Vibe X zeki telefon , 6,9 mm inceliğinde ve yanlızca 121 gr ağırlığıyla kendisinin kategorisinin en hafif telefonu. Arka kapağında bulunan lazer oymalı kumaş duygusu verici yüzeyi ve alımlı hemen yan krom vurgularıyla benzer zamanda şık bir aksesuara dönüşüyor.

Vibe X'i rakiplerinden ayıran bir farkı bu eşsiz tasarımı değil. Bitiş teknolojiyle donatılmış ve kırılmaz özelliği kalan "Corning® Gorilla Cam" 5 inç ekranı, 1920x1080 full HD genişçe görüntüleme açısına ve ultra tam olarak 440 megapiksel (PPI) buna benzeyen harika çok yüksek megapiksel yoğunluğuna sahip olduğundan kullanıcılara bitiş derece tam olarak ve detaylı resim keyfi yaşatıyor. Cihazın 20/20 Vision ekranı, eğimli ve çizilmeye karşı korumalı olduğundan dokunmatik deneyimini maksimuma çıkarıyor.

En bitiş oyunları, uygulamaları ve videoları çalıştırmak üzere kuvvetli performans için Quad-Core MTK bir ,5 GHz işlemci ile Android 4.2 işletim sistemiyle pazara suluna cihazda, 2 GB bellek ve 16 GB dahili depolama alanı da bulunuyor.

Baş Döndürücü Teknoloji
Lenovo Vibe X, zeki telefonla fotoğraf ve video çekme deneyiminde de çığır açıyor. Cihazda bulunan HD çift kamera, eşzamanlı olarak resim içerisinde resim görüntüleri çekmek için kullanılırken, arka aydınlatmalı sensör (BSI) gece çekimlerinde karanlık etkisini ortadan kaldırıyor . Ek olarak getirilen ve sallanmaya karşı sığınma imkan sunan özellikler de fotoğraflar da bulanıklık ya da gecikmelerin azaltılmasına yardımcı oldu . 
13 MP çözünürlükteki arka kamera, otomatik odak, flaş ve ses azaltma buna benzeyen teknolojilerin de bulunduğu Vibe X, benzer zamanda kullanıcılara "Super Gallery" uygulamasını da sunuyor. Bu uygulamayla inanılmaz özel etiketler ve klasörler oluşturup, görüntüleri neşeli bir biçimde görüntülemek ve editlemek olası . Üyeler benzer zamanda yap-bozlar oluşturmak ve tespit edilmiş oyunları özelleştirmek için de görüntüleri kullanabiliyor. Lenovo Vibe X'in  " Harika Kamera" uygulaması ise efektler eklenmesini, fotoğraf ya da videoların hemen düzenlenmesini ve paylaşılmasını kolaylaştırıyor.

Lenovo Uygulamalarıyla Yaşam Ek Olarak Renkli
Cihaz, Lenovo'nun öteki yetenekli uygulamalarıyla da zenginleştirilmiş. Bunlardan Lenovo SHAREit, fotoğraf, video ve belgelerin rahatça paylaşılmasına yardımcı olurken, SECUREit uygulaması, birinci dershane iyi olmayan niyetli program koruması güvenliği sağlıyor. Lenovo SAVEit uygulaması ise, kullanıcılara ayarları, iletileri, arama günlüğünü ve telefon rehberi kişilerini yedeklemenin ve geride yüklemenin pratik bir yolunu sunuyor. Lenovo Vibe X'te üyeler , eskiden yüklenmiş Facebook ve Facebook Messenger uygulamalarını başlatıp, arkadaşlarının güncellemelerini ekran koruyucusu olarak da görüntüleyebiliyor.

Benzer Haberler

Teknoloji 2484659054410694033

Yorum Gönder

  1. Lenovo laptop da kendini kanıtladı bence ,,cep telefonu alanında da başarılı olacağı kanaatindeyim ;)

    YanıtlaSil

Yeni temamızı beğendiniz mi?

İzleyiciler

iletişim için

Ad

E-posta *

Mesaj *

item