Root Explorer Pro APK



root explorer ile tum dosyalarinizi çok rahat bir şekilde görebileceksiniz daha da iyisi yapmak istediğiniz her turlu işlemi örneğin: oyun hilesi ve silinmeyen silmek isteğiniz dosyalari silebileceksiniz



Açıklama
Kök Explorer kök kullanıcılar içinnihai dosya yöneticisidir . (Zor veri klasörü dahil ! ) Androidin dosya sistemininbütününü erişin .
Özellikler birden fazla sekme , Google Drive , Box , Dropbox ve ağ ( SMB ) desteği , SQLite veritabanı görüntüleyici , Text Editor , oluşturmak ve zip ya da tar / gzip dosyaları ayıklamak , rar arşivleri ayıklamak dahil , çoklu seçim , komut , arama , yeniden monte yürütmek , izinleri, yer imleri , dosya göndermek ( e-posta yoluyla , bluetooth vb ) , görüntü minik , APK ikili XML görüntüleyici, dosya sahibi / grup , sembolik bağ , " birlikte Aç " tesisi , MD5 , kısayollar oluşturmak .
Hızlı, samimi destek için sadece bize e-posta : support@speedsoftware.co.uk
Biz her zamanuygulaması ile olabilecek herhangi bir sorun ile yardımcı olmaya çalışacağız . Biz o zaman bir geri ödeme olabilir yardımcı olamazsa , hiçbir soru sordu .
16.000 + beş yıldızlı derecelendirme çoğu kişi çok memnun müşteriler olduğunu size söyleyecektir rağmen. Eğer insanların çoğuapp ne düşündüğünü iyi bir fikir elde etmek için mümkün olduğunca çok sayıda yorum okumak emin olun .
Biz halaeski 24 saat geri ödeme politikası saygı . Yaniuygulaması ile memnun değilseniz , sadece 24 saat içinde bize e-posta ve bir geri ödeme olabilir . Size indirilen zaman Google tarafından size gönderilen e-postalar bulabilirsinizsipariş numarası , bilmek gerekir .
Neden uzlaşma ? Özgün veiyi olsun !
Yeni izinler :
Tam ağ erişim - ağ ve bulut erişimi için gereklidir. Hiçbir bilgiinternet üzerinden bize geçirilir .
İsterseniz yeni bir hesap eklemek içinGoogle Drive SDK tarafından Kullanılmış - hesaplarını eklemek veya kaldırmak . Hiçbir değişiklik mevcut hesapları vehesap adı dışında erişilen hiçbir ayrıntıları için yapılır .
Cihaz üzerinde hesapları bulun - Google Drive giriş için mevcut hesapları listelemek için kullanılır .
Uyku önlemek - onlar kesilmez kadar uzun işlemleri sırasındacihaz uyku durdurmak için kullanılır.

Benzer Haberler

Program 1251521795417945695

Yorum Gönder

Yeni temamızı beğendiniz mi?

İzleyiciler

Blog Arşivi

iletişim için

Ad

E-posta *

Mesaj *

item