Android 4.3 Jelly Bean Güncellemesi Samsung Galaxy S III (GT-i9300)



Galaxy S4 için Android 4.3 güncellemesi bıraktıktan sonra , Samsung nihayet Galaxy S III ( GT - i9300 ) için yeni bir güncelleme yayıyoruz başladı . Samsung Android 4.2Galaxy S III ve Galaxy Not II güncelleme vermedi olarak Galaxy S III kullanıcıların birkaç aydır bu güncelleştirme için bekliyorlardı ve cihazlar hala Android bir yaşında bir sürümünü çalıştıran edildi . Biz hala Samsung dahili olarak Galaxy S III için birkaç Android 4.2 inşa test ettim biliyorum ama onları serbest ve yarı yolda gelişme durdu hiç yok gibi SamsungAndroid 4.2 güncellemesi atlanır neden emin değildir .

Değişiklikler ve Android 4.1.2 üzerinde yeni Android 4.3 firmware gelişmeler oldukça bir yeri vardır . Samsung tamamen Galaxy S4 ve Galaxy Not 3 bulunan birine çekirdek UI değişti , hatta ayarı uygulaması tamamen yeni bir sekmeli arayüzü ile elden olmuştur . Kötü haber Samsung çekirdek UI öğeleri değişti rağmen , hala aynı eski orijinal Galaxy S III başlatıcısı ve aletler kullanıyor olmasıdır . Ayrıca , Samsung henüz Samsung Knox uygulanmadı , ama biz Android 4.3 geleceği inşa bunu görebilirsiniz . Samsung, güncellemeler için resmi bir değişim günlüğü sağlamaz ama birkaç iç yapılar ve bu resmi bir test ettikten sonra , size biz fark etmiş değişiklik ve yenilik bizim kendi listesini daire ekledi verebilir.

DEĞİŞİM VE ANDROID 4.3 UPDATE GELİŞMELER
- GALAXY DİŞLİ Destek
- TRIM desteği ( çok daha hızlı cihaz yapar )
- ANT + Destek
- Çekirdek UI öğeleriGalaxy S4 ( her yerinde Galaxy S4 teması ) üzerinde olanlar için güncellendi
- Yeni Samsung Klavye
- GPU sürücüleri güncellendi ( yüksek GPU kriter puanları )
- Yeni Kilit ekranı : Çoklu Widgets Android 4.1.2 daha gelişmiş dalgalanma etkisi , saat boyutunu değiştirmek ve kişisel bir mesaj ayarlamak için yeteneği
- Yeni Ekran modları ( S4 itibaren ) : Ekran Uyum ve Profesyonel Fotoğraf
- Daydream
- Sürüş modu
- Işleme dönüştürülebilir bildirimleri
- Move- to- SD - kart özelliği
- Yeni Kamera modu : Ses ve Shot
- Bildirim Merkezi'nde Yeni Eklenenler
- Tamamen yenilenen Ayarlar UI ( Sekmeli arayüzü - Tam olarak Galaxy S4 gibi )
- Ses kontrolleri ( - Galaxy S4 özelliği Diyelim ki, sesli komutları kullanarak telefon çeşitli yerlerinde kontrol ) Uygulanması
- Yeni Samsung Apps : Hesap Makinesi, Saat, Rehber , Galeri , Müzik
- Tam ekran Samsung uygulamaları
- Yeni S - Ses ( Galaxy S4 itibaren)
- Daha mı buldunuz? Aşağıdaki yorum bunları ilgili bilgi verin !

Yeni yazılım güncellemesi aşamalı olarak silindir dışarı ediliyor , bu yüzden henüz şu anda ülkenizde mevcut olmayabilir ama çok yakında gelecek merak etmeyin . Cihazınızın taşıyıcı markalı isegüncelleştirme ilk olarak taşıyıcı tarafından geliştirilmiş almak için olduğu gibi o zaman bazen alabilir ve ancak o zaman Samsung cihazınız için kullanılabilir hale getirecek . Şimdilik , yeni yazılım güncellemesi İrlanda'da kullanılabilir.

Android 4.3 Jelly Bean için Galaxy S III güncellemek için , bilgisayarınıza bağlayabilir ve Samsung KIES kullanın ya da sadece Samsung'un OTA servisi kullanmak . OTA ile firmware indirmek ve yüklemek için , Ayarlar> Cihaz> Yazılım güncelleme > Güncelleme Hakkında > .

Model : GT - i9300
Ülke : İrlanda ( Vodafone )
Sürüm : Android 4.3
Güncelleştirilemediğinden : 1902166
Tarihi Yapı : Sat , 26 Ekim 2013 3:29:22 +0000
Ürün Kodu : VDI
PDA : I9300XXUGMJ9
CSC : I9300VFGGMJ5
MODEM : I9300BUUGMJ3

Galaxy S III ( GT - i9300 ) için Tüm yeni Android 4.3 Jelly Bean yazılımlar da , bizim Firmware Bölüm mevcuttur . Herhangi bir nedenle resmi olarak Samsung Kies üzerinden veya OTA ile cihazınıza güncelleme olamaz eğer bir Custom ROM kullanıyor olabilirsiniz ya da ülkenizde henüz Android 4.3 Jelly Bean almamış ise elle cihazı güncellemek için Firmware Bölüm kullanabilirsiniz güncelleyin.



Benzer Haberler

Teknoloji 2554259141934518545

Yorum Gönder

  1. android 4.3 güncellemesinde köklü değişiklikler olmasa da en çok işime yarayan ve sevdiğim özelliği ses kontrol özelliği olmuştur

    YanıtlaSil
  2. samsung S4'ün İşletim sistemini S3'e kursak Nasıl bir verim alırız ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. işletim sisteminin kaldirabileceğini sanmiyorum çünki s4e göre tasarlanmış.

      Sil

Yeni temamızı beğendiniz mi?

İzleyiciler

Blog Arşivi

iletişim için

Ad

E-posta *

Mesaj *

item