Google Play Store Yenileniyor!!




Tablet bilgisayarlar çocuklar amaçlı gittikçe ek olarak mühim - öğrenim arabayı haline geliyor. iPad'in bu alandaki kocaman başarısı, Google'ın da bakış açılarıyla kaçmadı. Google'ın rekabete dahil - üzere - amaçlı tabletlerini okullara sokmak için geliştirdiği yepyeni - çözüm de meydana - .

Google şuanda okullarda ek olarak aktif olabilmek amaçlı "Google Play for Education" servisini açıyor. Google Play'ın, küçük öğrenciler amaçlı özel olarak tasarlanmış - sürümü kalan yepyeni Android marketinde çocuklar eğitimleri amaçlı dosdoğru kalan uygulamaları rahatlıkla bulabilecekleri buna benzer , çocuklar amaçlı zararlı kalan uygulamalardan da uzak kalacaklar. 

"Google Play for Education" uygulaması yoğun olarak üretilen ilk tabletleri indirilmeye devam eden Google, çocukları amaç alan bu tabletler yardımıyla , ebeveynlerin içlerinin ek olarak huzurlu olacağını, eğitimcilerin de işlerinin kolaylaşacağını vurguladı.

Henüz yalnızca AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI'deki ilkokullar amaçlı üretilen tabletler, Google ile anlaşması kalan 50 okulda aylarca devam eden beta testi aşamasından da geçti.

Yeni öğrenim tabletlerinin sınıflara cazip olarak derlenmiş 3 modeli yer alıyor . Nexus 7, 10-inç Asus Transformer Pad - 8-inç HP Slate 8 Pro.

Yeni Google Play sürümü ek olarak öğrenim kurumlarına uygulamaları toplanmış olarak satın - fırsatı da sunuyor. Bu Şekilde öğrenim kurumları indirim de kazanabileceği buna benzer , hangi öğrencilerin tabletine hangi uygulamanın yükleneceğini de kontrol edebilecekler.

Google'ın bu hamlesi, öğrenim kapsamında - hayli yollar kat etmiş kalan Apple tabletlerini aşağı - amaçlı birçok mühim - hamle olarak görülüyor zira Apple öğrenim kurumlarına toplanmış olarak tablet satıyor olsa da çocuklar amaçlı özel - - marketi hazırlamadığı amaçlı - yüklenmesi - tablet tüketimi konusunda yetişkinlerin ek olarak iyi denetimi gerek kalan oluyor


Etiketler:google play ile ilgili aramalar
google play türkiye
google play store apk
google play music
google play store indir
google play indir android
google play store indir gezginler
google play store indir android
google play store indir telefona

Benzer Haberler

Teknoloji 6802326881150018989

Yorum Gönder

Yeni temamızı beğendiniz mi?

İzleyiciler

Blog Arşivi

iletişim için

Ad

E-posta *

Mesaj *

item