Ubisoft, Tom Clancy’s The Division’ı Duyurdu

Ubisoft, Tom Clancy’s The Division’ı Duyurdu



E3 tüm hızıyla devam ederken oyun firmalarından bombalar gelmeye devam ediyor. Bunlardan bir tanesi de Ubisoft’tan geldi.
Ubisoft, E3 fuarında Tom Clancy’s The Division’ın geliştirilmekte olduğunu duyurdu. Devrim yaratacak olan bu online, açık dünya aksiyon RYO’su Xbox One ve PlayStation 4 için çıkacak. The Division’ın çıkış tarihi 2014 olarak açıklandı.
Tom Clancy’s The Division, World in Conflict serisi ile ünlenen İsveç merkezli Ubisoft stüdyosu Massive Entertainment tarafından geliştiriliyor. The Division, New York’ta Kara Cuma gününde ortaya salınan ölümcül bir virüsün şehri kasıp kavuruşunun üç hafta sonrasında geçiyor. Şehrin temel hizmetleri birer birer çökmüştü. Toplum kaos içindeydi. Başkan 51. Maddeyi yürürlüğe sokmuş, çok özel taktik ajanlardan oluşan gizli The Division birimi devreye girmişti. Sıradan hayatlar yaşıyor gibi görünen Division ajanları bu tür acil durumlarda, emir komuta zincirinden bağımsız olarak hareket edebilmek üzere eğitim görmüşlerdi. Işıklar söndüğünde, görevleri başladı.
Tom Clancy’nin gerçekçililiğe büyük önem veren evreninde oyuncular, New York’un hayatta kalmak için her şeyi yapmaya hazır klanlar tarafından ele geçirilen ve yağmalanan tanıdık sokakları ve anıtları ile karşılaşacaklar. Central Park’tan metroya, Özgürlük Anıtı’na kadar hiçbir yer güvenli olmayacak. Keşif, savaş ve RYO oyuncu gelişiminin ön planda olduğu kalıcı, online, açık-dünya New York’u ile buluşmaya hazır olun. Oyunun 7 dakkalık videosu da yayınlandı. İyi seyirler.
Tom Clancy’s The Division


Benzer Haberler

video 6577504031990748031

Yorum Gönder

Yeni temamızı beğendiniz mi?

İzleyiciler

iletişim için

Ad

E-posta *

Mesaj *

item