Xperia Z İçin Yeni Güncelleme Android 4.2.2 Yayınlandı

Xperia Z için Android 4.2.2 Yayımlanıyor

Sony’nin Şubat ayında piyasaya sunduğu yeni amiral gemisi Xperia Z için Android 4.2.2 güncellemesi dağıtılmaya başlandı.
Xperia Z için Android 4.2.2 Yayımlanıyor

Akıllı telefon piyasasına hızlı bir giriş yapan Sony, bu yıl Şubat ayında piyasaya sunduğu Xperia Z ile tüm gözleri üzerine çekti. Tuza ve suya dayanıklı bu modeli ile herkesin beğenisini kazanan Sony Xperia Z, özellikle su altında 1 metreye kadar video çekim yapabilmesi özelliği ile dikkatleri çekti. Akıllı telefonlar içerisinde dayanıklılığı ile öne çıkan bu yeni amiral gemisi, Xperia ailesinin de en gözde modeli olmayı başardı.
Sony'nin yeni amiral gemisi Xperia Z için de işletim sistemi güncellemesi gerçekleşiyor. Henüz şirketten bir açıklama gelmedi, ancak bu model için Android 4.2.2 güncellemesi dağıtılmaya başlandı. Birçok kullanıcının indirmeye başladığı yeni güncelleme ile cihazda var olduğu bilinen bazı sorunların da ortadan kalkacağı düşünülüyor. Android 4.1.2 Jelly Bean'den Android 4.2.2'ye yükseltilen Xperia Z'de, özellikle bildirim çubuğunda gerçekleşen değişim beğeni kazanacağa benziyor. Yeni güncelleme ile bildirim çubuğunu kullanarak özellikle şarjın daha uzun süre gidebilmesi için gerekli işlemler kolaylıkla yapılabilecek. Bunun yanı sıra bekleme ekranı da yenileniyor. Farklı özellikler ile kullanım kolaylığına da kavuşacak olan Xperia Z, kullanıcılarının da beğenisini kazanacak gibi gözüküyor.
Yeni işletim sistemi güncellemesi ile Day Dream özelliği eklenen Xperia Z, kilit ekranı üzerinden bilgi elde etmeye de olanak sağlayacak. Ekranı açmadan bilgi elde etmeye olanak sağlayan bu özellik, işletim sistemi güncellemesi ile daha Xperia Z kullanıcılarına sunuluyor. Sony, yeni amiral gemisinde yeni güncelleme ile nasıl değişimler olacağını da hazırladığı bir video ile kullanıcılarına sundu.

Benzer Haberler

yayınlandı 5180518340728216358

Yorum Gönder

Yeni temamızı beğendiniz mi?

İzleyiciler

iletişim için

Ad

E-posta *

Mesaj *

item