Sony VAIO Duo 13 Ultrabook

Sony’den VAIO Duo 13 Ultrabook

Sony’den VAIO Duo 13 Ultrabook

Sony’nin sunduğu yeni VAIO® Duo 13’ün, eşsiz kızaklı Surf Slider™ tasarımı ‘tablet’ ve ‘klavye’ modları arasında kusursuz şekilde geçiş yapıyor.
Nerede ve ne yapıyor olursanız olun, hayal gücünüzü serbest bırakmak üzere üretilen 33,7 cm (13,3 inç) ekran boyutu ile Sony’nin sunduğu ince ve hafif hibrit Ultrabook™ VAIO® Duo 13 yeni fikirleri keşfetmenizi sağlıyor.
Klavye ile mi, elle mi yazmak yoksa her ikisini de mi yapmak istersiniz?
O anda düşünceleriniz sizi hangisine götürürse, seçimi siz yapacaksınız. VAIO® Duo 13, çalışma şeklinize uymak üzere ‘tablet’ ve ‘klavye’ tarzları arasında kusursuz dönüşümü sağlayan eşsiz kızaklı Surf Slider™ tasarımını sunuyor. Elinizin her hareketine yumuşakça tepki veren rahat, basınca hassas dijital kalemi ile notlarınızı tablet modunda karalayabilir, çizebilir veya elle yazabilirsiniz. Ya da dilerseniz anında klavye moduna geçiş yaparak tam boyutlu arkadan aydınlatmalı klavye ve hassas çoklu dokunmatik ekranı kullanarak belgeler hazırlayabilir ve sunumlarınıza ince rötuşlar verebilirsiniz.
Anında not alın
Verimliliğinizi geliştirmek için dijital kalemi yuvasından çıkarttığınız anda hemen not almanıza imkan veren ‘Note Anytime for VAIO’ otomatik olarak başlatılıyor. Hatta bilgisayarınız uyandığında parola dahi girmeniz gerekmiyor. Yüz tanıma işlevi sizi anında tanıyıp girişinizi yapıyor. İster yollarda olun isterse bir toplantı odasına sıkışmış, düşüncelerinizi hiç olmadığı kadar doğaçlama bir şekilde yakalayabilecek, şekillendirebilecek ve paylaşabileceksiniz.
Notların fotoğrafını çekin, düzenleyin, bulutta arkadaşlarınızla paylaşın
VAIO® Duo 13’te, otomatik odaklanma özelliğine ve keskin netlikteki görüntüler için ‘Exmor RS™ for PC’ sensörüne sahip bir 8 megapiksellik arka kamera da bulunuyor. Yazılı kağıtların, beyaz tahta üzerindeki notların, hatta yansıtılan slaytların son derece iyi odaklanmış fotoğraflarını çekin. Dahili ‘CamScanner’ uygulaması, fotoğrafların ve taranmış metinlerin düzgün ve doğru şekilde yakalanmasını sağlamak için çektiğiniz görüntüyü toparlayarak çarpık açıları düzeltiyor. Taranmış kelimelerin tanınması için Optik Karakter Tanıma özelliğini kullanarak görüntüyü üzerinde kolaylıkla arama yapılabilir hale getirebilirsiniz. Görüntüyü ‘Note Anytime for VAIO’ya aktarıp dijital kalemin yardımıyla notlar alabilir, metni düzenleyebilir ve yorumlarınızı yazabilirsiniz. Sonuçları buluta kaydederek çalışmayı anında iş arkadaşlarınız ve dostlarınız ile paylaşabilirsiniz.
Mobile özel TRILUMINOS® Ekran
Mobil için TRILUMINOS® Ekran’ı Full HD ekran ve Sony’nin süper çözünürlük teknolojisi ile bir araya getiren mobil için X-Reality™, her sahnenin doğal özünü ortaya çıkaran gerçeğinden farksız, geniş renk gamı ile kullanıcıların yaratıcılığını artırıyor. Mobil için TRILUMINOS® Ekran, Sony’nin BRAVIA uzmanlığı sayesinde kullanıcıların zengin doğal renklerden oluşan geniş renk paletine erişebilmesine imkan veriyor. Mobil için X-Reality™ her görüntüyü analiz ederek en net videoları elde etmek amacıyla kaliteyi optimize etmek için eksik pikselleri de tamamlıyor.
Üst düzey netlikteki sesin keyfini çıkarın
Bu görüntü teknolojileri, kolaylıkla çoğaltılamayan bir ses ve görüntü deneyimi sunmak için sesi iyileştiren ClearAudio+teknolojisi  ile bir araya geliyor. Sony’nin kendi sinyal işleme teknolojileri ile geliştirilen ClearAudio+ kullanıcıların zahmetsizce en üst düzey netlikte sesin keyfini sürmesine imkan veriyor.
Her zaman bağlantıda kalın
Kullanıcısı kadar dinamik olan VAIO® Duo 13, çalışma gününün temposuna ayak uydurmanızı sağlamak için akıllı telefon tarzı bağlanabilirlik ve güç sağlıyor. Seyahatteyken de müşterileriniz, iş arkadaşlarınız ve dostlarınız ile bağlantınızı koparmayın. Dahili yüksek hızlı 3G veya LTE mobil geniş bant ile yakınlarda Wi-Fi olmadığında dahi e-postalarınızı kontrol etmek veya video konferanslara katılmak son derece kolay.
VAIO® Duo 13 yaklaşık 14 saatlik pil ömrü ile gün boyu dayanıyor
Muazzam bir güç sunan VAIO® Duo 13, yaklaşık 14 saatlik pil ömrü ile gün boyu dayanıyor. Yenilikçi bekleme teknolojisi sayesinde sadece tek bir tuşa basarak enerji tasarrufu sağlayan uyku moduna girdiğinizde dahi internete bağlı kalıp, yeni e-postalar ve sosyal medya güncellemelerinden haberdar edilmeye devam edersiniz. Hazır olduğunuzda, VAIO® Duo 13 Instant Wake özelliği ile 0.3 saniyede uyku modundan çıkarak en son haberler, hava durumu ve güncellemelere erişiminizi sağlıyor.
Otel odanızda veya ofis dışında çalışırken kablosuz internet sinyallerini yakalamak için uğraşmaktan bıktınız mı? AC adaptörü ile çalışan Wi-Fi yönlendiricisi bir Ethernet bağlantısını dışarıdaki size özel bir kablosuz internet bağlantı noktasına çeviriyor. Tek yapmanız gereken adaptörü Ethernet’e bağlayarak anında kendi Wi-Fi ağınızı oluşturmak. Aynı anda beşe kadar akıllı telefon veya tablet bilgisayarı kablosuz olarak bağlayabilecek, böylece diğer tüm cihazlarınızın sinyali paylaşarak ve çevrimiçine hızla girebileceksiniz.

Benzer Haberler

VAIO duo 13 3906919487975759303

Yorum Gönder

Yeni temamızı beğendiniz mi?

İzleyiciler

iletişim için

Ad

E-posta *

Mesaj *

item