Angry Birds 3.1.2 Sınırsız İstediğiniz şeyi alma açma apk


apk indir apkistaller ile kur ve oyna

Angry Birds 3.1.2 Sınırsız İstediğiniz şeyi alma açma 

Oyunda paralı olan bi gücü satın al google play hata mesajı vericek sonra o aldığınız ürün 30-60 saniye içerisinde eklenmiş olucak 


Angry Birds hayatta kalma söz konusu. Yumurtalarını çalan açgözlü domuzlar intikam saçmak. Domuz savunma yok etmek için her kuşun benzersiz güçler kullanın.Angry Birds fizik tabanlı oyun ve tekrar değeri saat zorlu sahiptir. Her seviye mantık, beceri, ve çözme gücü gerektirir.
Eğer oyunda takılıyorum varsa, Mighty Eagle satın alabilirsiniz! Mighty Eagle sınırsız kullanım verir Angry Birds in-app satın alma tek zamandır. Bu olağanüstü yaratık hasara yol açıyor ve unutulup sinir bozucu domuz şut gökten süzülür. Bir yakalamak sadece var: sadece bir kez saatte bir seviye geçmek Mighty Eagle yardımıyla kullanabilirsiniz. Mighty Eagle da tüm yeni oyun hedefleri ve başarıları içerir!
Mighty Eagle ek olarak, Angry Birds şimdi güç-up var! Gizli içerik kilidini açmak için kuşların yetenekleri ve üç yıldızlı düzeylerini artırmak! Angry Birds şimdi aşağıdaki inanılmaz güç-up var: hedef lazer için Sling Kapsam, Kral maksimum flinging güç için Sling, supersize da kuşlara Süper Tohum ve yere domuz savunma sallamak Birdquake!
Sürüm 3.2.0 Ne yeni: 
Tüm zamanların # 1 uygulaması eğlenceli yeni bir güncelleme alır! Bir uzman domuz çıtçıt olabilir, ama nasıl hareketli bir hedef ile başa çıkacak? Bir kuş tüm yeni Kırmızı en Mighty Tüyler bölüm yumurta ve ilerleyen domuz ordu arasında duruyor. Korkusuz Red Bird kendi çılgın contraptions Bad Piggies sonra dalga dalga karşı karşıya.Ama bekleyin! Şimdi Mighty Eagle kendisi bazı sihirli tüyleri vardır - inanılmaz hızda bu sinir bozucu domuz doğru o dart olarak Kırmızı inanılmaz yeni yetkiler veren!
Eğlenceli yeni oyun - Yumurta Defender modunda ilerleyen domuz saldırı Kırmızı özel güçleri verir!
15 yeni seviyeleri - en son Red en Mighty Tüyler bölüm taze yeni zorluklar getiriyor!
72 çılgın domuz contraptions - kendi tuhaf makinelerinde yakın kenar Bad Piggies sonra dalga dalga!
Android için Rovio Hesap - Birden fazla cihaz üzerinden kaldığınız yerden oyun almak!



Benzer Haberler

Oyun 7178836586928900699

Yorum Gönder

Yeni temamızı beğendiniz mi?

İzleyiciler

iletişim için

Ad

E-posta *

Mesaj *

item