Microsoft Office 365 Özellikler

Yeni office yeniliklerle geldi

Microsoft’un Yeni Office’i artık daha kişisel ve kullanıcılara daha çok seçenek sunacak şekilde tasarlandı.

Yeni Office deneyimiyle; uygulamalarınız, belgeleriniz ve kişisel ayarlarınız da sizinle geliyor. Kullanıcılar belgelerini, resimlerini, kişisel notlarını SkyDrive'a depolayabiliyor; kurumlar da belgeleri SharePoint'e gönderip onlara istedikleri yerden erişilebiliyor, istedikleri gibi paylaşabiliyor ve belgeler üzerinde gerçek zamanlı olarak birlikte çalışabiliyor.

Office; akıllı telefonlardan ve tabletlerden bilgisayarlara, PC'lerden Mac'lere kadar birçok cihaz ve platformda ve popüler web tarayıcılarında çalışabiliyor.Yeni Office; PC'lerde, tabletlerde ve telefonlarda Windows'la entegre çalışacak şekilde tasarlandı. Örneğin, PC'nizde bir Word belgesi oluşturup, Windows Phone'unuzda düzenlemeye devam edebilir, klavyeden dokunmaya anında geçebilir, Office'in eksiksiz bir sürümünü internete bağlı herhangi bir Windows 7 - ya da windows 8 - tabanlı PC'ye anında aktarabilirsiniz. Kişisel ayarlarınız dahi kaybolmayacaktır.

Düzenli ve modern arayüz, her gün kullandığınız araçlara daha hızlı erişim sağlarken, Office deneyiminizi özelleştirmenize de olanak tanıyor. Yeni araçlar; sadece birkaç tıklamayla şık ve modern belgeler hazırlamanıza, verimli toplantılar yönetmenize ve rakamları öngörüye dönüştürmenize yardımcı oluyor.
Office; geliştirilmiş, profesyonel şablonlar arasından veya son kullandığınız belgeler listesinden seçim yaparak hızlıca belge oluşturmanızı sağlıyor. Peek'ler sayesinde Office, mevcut görünümünüzden ayrılmadan, ihtiyacınız olan bilgiyi bir bakışta size ulaştırıyor. Ajandanızı, belli bir randevuyu veya e-posta yazdığınız kişinin ayrıntılarını görüntüleyebileceksiniz. 

Yeni Office; iş, ev ve eğitim ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla birkaç sürüm olarak sunuluyor.

Office 365: Yeni Office'i sürekli güncellenen ve Microsoft bulut hizmetlerine bağlı bir abonelik hizmeti olarak sunar. İş, son kullanıcı, eğitim ve kamu sürümleri mevcuttur.

Office 2013: Süresiz lisanslı, geleneksel masaüstü yazılımı olarak Office. Ücretsiz bir Microsoft hesabı ile birleşen Office 2013, buluta bağlı bir Office'in sunduğu çevrimiçi belge depolama ve paylaşma gibi rahatlıklarının birçoğunu sunar.

Windows RT'de Office: Windows RT yüklü cihazlar Word, Excel, PowerPoint ve OneNote ile birlikte gelmektedir.

Office sunucuları: Exchange, SharePoint, Project ve Lync; kurumlar için Office 365'in bir parçası olarak bulutta barındırılan hâliyle kullanılabilir, yerel olarak dağıtılabilir veya ikisinin birleşiminden oluşan hibrit bir dağıtım yapılabilir.

Bulut’un gücü Office’de
Office 365, masaüstünüzdeki Office'i bulut tabanlı hizmetlerle bir araya getirir. Böylece hayat sizi nereye götürürse götürsün, fikirleriniz de yanınızda taşıyabilirsiniz. Belgeleriniz ve ayarlarınız (hatta Office uygulamalarınızın kendileri bile) sizinle birlikte geliyor. Office 365'i internete bağlı herhangi bir Windows 7 veya Windows 8 yüklü bilgisayara anında aktarabilirsiniz. Bıraktığınız Word belgesini okumaya kaldığınız yerden devam edebilir, başkalarıyla gerçek zamanlı olarak çalışabilirsiniz. 

Office 365 seçenekleri arasında, kullanıcı ihtiyaçlarına en uygun esnekliği sunabilecek altı farklı Office 365 planları bulunuyor. Bunlar 

- Office 365 Ev Ekstra (Office 365 Home Premium):
- Office 365 Üniversite (Office 365 University)
- Office 365 Küçük İşletme Ekstra (Office 365 Small Business Premium):
- Office 365 Orta Ölçekli İşletme (Office 365 Midsize Business):
- Office 365 Kurumsal (Office 365 Enterprise):
- Office 365 Ev Ekstra ve SkyDrive:

Benzer Haberler

Teknoloji 8426242444908807619

Yorum Gönder

Yeni temamızı beğendiniz mi?

İzleyiciler

Blog Arşivi

iletişim için

Ad

E-posta *

Mesaj *

item